MeWiki Senaste inlägg ------------------- Kategorier ------------------- Arkiverat ------------------- Länkar ------------------- Designad av ------------------- Tescho | Direktlänk | | kommentarer MeWiki -

Prada Wannabe

Håller på att klicka hem dessa skönheterna som försöker efterlikna Prada's alla snyggingar, tycker dom är svin läckra. NU vill jag ha värme så jag kan tralla runt i dessa en solig eftermiddag eller en svettig party natt...

Festival festival massa festival

Jag har ett riktigt sug att åka upp till sthlm, gör nästan lite ont. Men har verkligen inte råd nu efter jag precis köpt festival biljetter, och det är ju typ tre tusen miljarder gånger bättre! Blir Öland Roots och Emmaboda för min del, kanske Way Out West. Vart ska du, ni, vi, igår?
Nu ska jag ladda upp med fede pizza och någon riktigt dålig film som jag tycker är bra!

Upp och hoppa

Är ni som jag och sover länge så är det nog dags att komma upp nu ändå, denna fina bilden kanske kan hjälpa till

Fan ta Lita

Detta eviga tjat om JC's lita. Visst de är stora, klumpiga och äckligt snygga. Men som tjej på 1.80cm börjar jag bli sur då jag inte ha lust att bli 2 meter lång och kan därför inte ha på mig dem! SUG!

Tipsar om Aqua

Ett av mina absoluta favorit klädmärke är Aqua! De gör något helt fabulöst med vackra klänningar. Bland annat den från förrförra inlägget. Jag kan inte få nog att scrolla upp och ner på asos hemsida bland just Aqua's kläder. Det är så stillrent men ändå något utöver det vanliga. Vissa klänningar är rena konstverk.
I alla fall så ska jag dregla vidare lite nu.
Dessa favoriter fantiserar jag mig själv i inom en snar framtid i hope:

Mot Lund

Godmorrhår.
Ska strax iväg mot Lund till min underbara morfar på sjukhuset och hälsa på. Direkt efter jag ätit upp världens godaste mackor. Smör med bröd och prickig korv (ja jag har mer smör än bröd). Tudeluuueeeeee!

Varför kan man inte bara vara rik

Herregud.. har ni sett denna vackra skapelse? Och den är ÄNNU snyggare i ryggen! Nu är den även på rea, men tror ni jag har råd att lägga över tusen spänn på den? Nej nej. Det är sportlov och dom pengarna ska banne mig gå till fet mat och öl. Men gud så fin jag skulle vara hållandes en stor stark och en cheeseburgare i denna... waow...!

Asos.com
Ååh, hade nästan glömt hur vacker den var!!

Mot Sats

Efter en dag med tv tittande, mat och allmänt slapp bär det iväg till sats för att träna lite! Vill, vill, vill absolut inte! Men känner att jag måste... inte ge upp nu när jag varit så duktig sedan nyår. Annars kan jag väl typ gå dit, stämpla in och sen gå ut? Dricka lite vatten och gå upp och ner någon gång för trappan?! Uuuufff..

God lunch!

Har inte skrivit på ett bra tag, och nu idag när jag satt hemma så kom jag på att jag kan ta upp bloggen igen. Why not! Är faktiskt både roligt och tillfredsställande att få skriva av sig.
Idag är jag hemma från skolan och tar det lugnt, har en sådan dag där hela världen är upp och ner och inget är som det borde vara. Jag kan väl inte vara den enda som känner så någon gång.
Nu blir det djupfryst pizza, hehehe gourmetmat var det ja!

RSS 2.0