MeWiki Senaste inlägg ------------------- Kategorier ------------------- Arkiverat ------------------- Länkar ------------------- Designad av ------------------- Tescho | Direktlänk | | kommentarer MeWiki -

Fulsnyggt

Fultsnyggt är det bästa jag vet för det är ofta de plaggen man kan matcha bäst allt annat skraffs i garderoben. Dock tycker jag inte de är fulsnygga utan bara så läckra att jag vill slicka på dom. Som dessa 2 från topshop
Mums.

För få lektioner

Det här med min sura min om mitt otroligt fria schema tänkte jag berätta om nu.
Jag må bara ha på ett ungefär 1-2 lektioner per dag och är ledig en onsdag och gud vad lycklig jag var till en början men nu har det bara blivit drygt. Jag går upp tidigt för att komma in till en lektion och sedan åka hem igen, eller detsamma fast måste sitta kvar i skolan i över 2 timmar i väntan på nästa lektion. Jag förlorar tid med fina vänner i klassen och min rutin för att komma upp på morgonen försvinner helt. Javisst jag borde inte klaga, men jag önskar faktiskt att jag hade någon lektion till. Men efter jul så kommer jag börja ha svenska B så då blir jag glaud! Njuter av fria onsdagar väldigt mycket i alla fall!

Drakjägaren

Godlunch!
Kom upp för ett tag sedan efter en en rätt god natts sömn. Igår var man ju på middag och inflyttnings fest, det var väldigt trevligt och riktigt kul. Blev ingen vidare utgång som tänkt men tyckte att kvällen blev som bäst sittandes i en otroligt soft lägenhet drickandes öl och umgås med fint folk.
Nu ska jag göra brunch, kolla klart på ett natur program om drakar och sedan spela tv-spel. So far that's my saturday!

Inflyttnings fest!

Nu drar jag iväg på middag och sedan inflyttnings fest! Ha så kul ikväll partynördar och mys för mig fredags softare!

Manga vad?

Idag tyckte min pappa att jag såg ut som en manga... hmm...?
På bilden ser ni mina nya knee high strumpor btw.

Lindex fördriver min tid

Godmorgon, godförmiddag och godeftermiddag. Har inte hunnit skriva något idag alls och har inte mycket tid för det just nu men tänkte ändå berätta lite om min dag! Skola först, en lektion, kom såklart försent... vet inte hur jag lyckas var enda gång! Därefter blev det tur inom lindex igen för byte på mitt ena köp som jag skrev om igår medans mina vänner hade lektion och annat icke skoj. Blev att sedan kolla på vampires suck medans vi åt lunch, dock såg jag inte klar hela men när det är gjort kommer det upp en liten recension. Kollade på klasspjäser och måste säga att det var väldigt bra! Skratt skratt och åter skratt, applåder till er! Därefter en viktig öl fika för att hålla min fina vän sällskap innan hennes hemresa. Japp det var min väääldigt intressanta dag!.. pff..
NU blir det dusch, fixelix till kvällen och att kanske städa rummet (väldigt stort kanske)!
Kommer två, tre inlägg innan jag drar om jag hinner.
Ta det nu försiktigt med tvålen ni andra duschare där ute.

Mjuka kuddar

Snart är det dags för mig att gå och lägga mig, med tanke på att jag börjar 9.10 imorgon och jag har en tendens att komma försent är det lika bra att få en rejäl godnatts sömn.
Upptäckte nyss att jag glömt helt bort att berätta mitt eländiga problem med mitt softa schema så får ta det imorgon istället, om jag hinner. För imorgon så är det lektion, plugg, skolpjäser och inflyttnings fest. Plus städa rummet... kanske. Men ska försöka! Promise!
Nej nu kallar fluffigt täcke och mjuka kuddar.
Godnatten.

Ceasarsallad

Snart blir det äntligen middag, god ceasarsallad. Är egentligen väldigt trött på det då vi åt det fleeera gånger i månaden för något år sedan men nu ska det bli gött med en liten påminnelse för smaklökarna!
Resten av min kväll blir något i liknelse med en typisk vardags kväll med tv, dator och snacks. För jag hoppas att alla andras vardagskvällar ser ut så... och inte städar rummet eller något hehe! Måste städa mitt rum inser jag...
Ciao!

Knee low?

Såhär går det när jag måste halvt böja sig ner för att ta foto på sina smalben, då får man monster fot (min vänstra fot). Äsch så går det för mig.
Knee high från lindex i alla fall.

Tack!

Hittade nyss världens bästa sida www.vecka.nu. Vecka.nu jag och mitt dåliga minne är er evigt tacksamma!

September och kallt, acceptera!

Hej! Då var man äntligen(!) hemma efter skola, småshopping och en kort fika i blåsten. För jäklar vad det blåser, ser ju inte vart jag går när hela frisyren blåser fram framför ögonen på mig.

Tycker det har varit en god dag idag, dock kom jag duktigt försent till min första lektion men what to do, what to do. Lite synd då det var min enda lektion och jag kunde legat och gottat mig i sängen istället, egentligen inte... men det känns så! Därefter i brist att ha något att göra då alla mina vänner har skola så blev det en tur inom lindex för bh jakt! Testade säkert 100 st, och jag överdriver inte nu, jag rensade hela butiken på en av varje och tryckte in de i provhytten och stod där en timme. EN TIMME! Vandrade ut med 5 st på ett ungefär och är nöjd med köpen, speciellt när jag hittat super söta knee strumpor, I will show you later.
Sedan har det inte hänt mycket mer idag förrutom att sitta och dricka kaffe med min käraste, inlindad i filt. Och nej jag bryr mig inte om att "åh det är bara september blablabla så synd". Om Jag vill ha en satans filt ska jag ha en satans filt för det är kallt! Tack och hej!

Världens bästa schema!

Godmorgon!
Idag är det torsdag, och på schemat står skola. Mer specifikt en lektion.. Ja jag har för första gången i mitt liv fått världens bästa schema. Det är helt otroligt. Sammanlagt hela veckan har jag 7 lektioner, dock bara 6 dessa första skolveckorna. Jag är till och med ledig på onsdagar... and that's awesome!
Men jag ska vara ärlig och erkänna att det faktiskt är rätt jobbigt att ha detta schemat, tror det eller ej, men nu måste jag rusa iväg och fixa mig så jag får ta det när jag kommer hem!
Morrs!

Brist på mat.

I mitt hem har vi oftast brist på mat, inte pengar men mat för vi är en lat familj som bara köper mat när vi väl behöver det. Som tex inför middagen handlar vi bara mat till middag och nödvändiga saker till morgonen. Detta lämnar lilla mig hungrig när jag kommer hem från skolan, men idag ska vi iväg och stor handla! Detta mina vänner.. är ett genombrott!

Jag bloggar, alltså är jag.

Att blogga, att känna pengar och att bli känd. Helt ärligt tycker jag inte att det låter fel.
Jag tycker om kläder och jag är väldigt intresserad av skönhet och hälsa, och sen är jag väldigt intresserad av mitt eget liv - att sedan då skriva om detta var dag, och att uppdatera ofta för lön som går till mer kläder och andra ting att skriva om, känns det lönt? Jag måste säga ja!
Det är så många idag, speciellt unga tjejer, som skriver bloggar och som är direkt kända för det. Vem skulle tro för tio år sedan att du som 15-åring kunde vara känd för att skriva om ditt liv i en såkallad blogg?! Att tjäna så pass mycket pengar att du är ekonomiskt oberoende innan 18-års ålder. Sjukt? Ja! Nice? Absolut!
Att kunna få pengar för något sådant banalt som att skriva om sitt liv är otroligt, men det som egentligen är otroligt är alla de som läser dessa personernas bloggar
Att gå in på någons blogg för att se uppdateringar var timme och för att sedan se deras uppdatering efter 10 minuter igen, för de skulle ju rasta hunden och vi måste ju veta hur det gick!
Ska inte dra alla över en kant, för alla följer inte slaviskt bloggar. Men grejen är ju att vissa gör detta, och inte bara vissa utan många. Specifikt tjejer, i alla åldrar mellan 9-35 år gör detta var eviga dag och vissa har ju även sin egna blogg där de uppdaterar då och då och hoppas kanske att drömmen slår in om att de också blir stora bloggare.
Men vad är det som skapar beroendet i att läsa bloggar, eller över huvudtaget att kolla runt på community sajter. För vi gör egentligen exakt samma sak där, vi söker information om vad en viss person eller vissa personer har gjort eller ska hitta på i sitt liv. Bara att bloggar handlar oftast om främmande personer.
Men då kan man fråga sig, vad är den stora frågan?
Det kanske är: Varför vill människor veta hur andra människor lever sina liv?
Räcker det inte till med sitt eget liv? Eller måste vi ha bekräftelse på att alla är inte lyckliga 24/7 och att vi innerst inne blir lite mer lugna när vi läser om något negativt. Eller älskar vi att läsa om andra personerna perfekta liv för att kunna veta att det är möjligt och att det går?

För att skippa klydd har jag bestämt mig för att ge inspiration och skriva om mitt normala liv!

RSS 2.0